Ayahnieda Jadi Milyarder

Ane punya kabar baik, soalnya mau berbagi sesuatu karena sebentar lagi ane bakalan jadi milyader, soalnya udah 3 kali ditawarin 40% dari uang senilai 7,2 juta dollar yang bila kurs dollar 8000 ane gak maruk jadi segitu aja kursnya) ADALAH Rp. 5.7600.000.000, jadi ane bakalan kebagian sekitar RP. Rp.23.040.000.000 dikali tiga yaitu Rp. 6.910.000.000 dari Bank of Africa (boa) Ouagadougou, Burkina Faso, gak percaya? nih ane kasih liat emailnya

Good day!
I am Mr Rahem Zamany director auditing and accounting department” bank of Africa (boa) Ouagadougou, Burkina Faso .I discovered the sum of seven million, two hundred thousand dollars (usd7.2) belonging to a deceased customer of this bank the fund has been lying in a suspense account without anybody coming to put claim over the money since the account owner late, Mr Salla khat from Lebanese who was involved in the December 28th 2006 Benin car crash.
it is therefore, upon this discovery that i decided to take this ultimatum and make this business proposal to you as the fund will be release to you as the next of kin or relation to the deceased for safety and subsequent disbursement since nobody is coming for it and i don’t want this money to go into the bank treasury as unclaimed bill the banking rules here stipulates that if such money remained unclaimed after five years, the money will be transferred into the bank treasury as unclaimed fund. The request of foreigner as next of kin in this business is occasioned by the fact that the deceased customer was a foreigner and a Burkina be cannot stand as next of kin to a foreigner.
Therefore, I am soliciting for your assistance to come forward as the next of kin. I have agreed that 40% of this money will be for you as the beneficiary respect of the provision of your account and service rendered, 60% will be for me. Then immediately the money transferred to your account from this bank, I will proceed to your country for the sharing of the fund.
Yours faithful,
Mr Rahem Zamany.
Ane udah tiga kali dapet email kayak gitu gan, walapun isinya sama tapi dari orang yang berbeda. Karena orang baik hehehe Pertama-tama 5% cukup kayaknya buat bantu-bantu nutupin utang luar negeri ane mau beliin temen-temen blogger ane masing-masing 1 buah mobil, silahkan bebas pengen mobil apa (tapi esti cepet keburu abis uangnya) yang baca posting ini silahkan mau minta apa tinggal komentar aja, sebagian mau ane pake buat memperbaiki bangunan-bangunan sekolah yang udah mau rubuh, sisanya semua mau ane bagi-bagi buat fakir miskin anak yatim dan orang-orang yang membutuhkan. Jangan takut gak apa-apa gan ane nggak kebagian ane mau ngelamun lagi sambil nunggu email berikutnya.

Iklan

16 tanggapan untuk “Ayahnieda Jadi Milyarder

  1. helllloooooowwwwwwwwwwwwwww….
    tuan rumah, gimana kabarnya?
    lama banget nih saya tak main kesini…

    *ikut ngayal*
    saya minta dibeliin Yaris 3 biji ya..
    skalian tiket pulang pergi JKT-New Zealand
    okay,,ditunggu *gubrak*

  2. saya juga seirng tuh dapat yg begonoan tapi karna saya dah banyak duit di rumah,malah ke buang2 :D.
    jadi saya suruh kasih ke anak yatim aja tuh duitnya hehehehehehehehhe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s